MEMBRES DE L' EQUIP


MEMBRES DE L' EQUIP :


VICENT SALES - JUANJO ADELL - JORDI GALLEGO - DAVID CABALLÉ - ESTEVE MESTRE - OSCAR ROMERO - CARLOS CALLARISSA - OSCAR PANISELLO - ALBERTO LUCAS - MIGUEL ANGEL ARNAU - TONI JOVE - GUILLEM ARASA- SERGI ESCRIBÀ


















2 jun 2011

MARXA XERTA - 1ª PROVA DE LA XALLENGE TERRES DE L'EBRE

El diumenge dia 29 de Maig es van desplaçar fins a Xerta 4 dels 5 membres de l'equip per disputar la marxa de Xerta amb una molt bona participació de gent de les nostres terres i de fora.
Com sempre "Marxa - Marxa" peró a 42 km/h amb BTT pujant per la via verda els primers kms., en els llocs capdavanters es van colocar els nostres esperant moviment per part d'algun contrincant, després de deixar la via verda es començar a fer un grup de tres persones (els del catalunya-sud, marrasse's i vizcarro) i seguint aquest grup uns 5 corredors entre ells 3 dels nostres, Jordi Gallego,Victor  i David. Al pas de barca a Miravet els grup davanter va treure uns 3 min. al grup perseguidor els quals no van poder entrar amb el mateix pas de barca, ja es veia clar que la lluita estaría entre aquest segon grup ja que els tres primers era imposible contactar amb ells després del temps que tarda la barca per passar el segon grup a l'altre costat, peró bueno, una vegada a l'altre costat començaren els atacs realitzats per un fort Josep Turón seguit del company del Can Victor, Lletí y el nostres corredors Victor i Jordi.
David a la sortida de la barca veuría com aquest grup li marxaría fins que després de passar Kms. es començar a trobar-se algo millor, remontant posicions fins poder entrar a meta en 4ª posició general, Victor entraría el 9ª posició després que a última hora tingués una petita confusió en un dels trams finals. Jordi millorant dia a dia també va entrar en una molt bona 11ª posició.      
Destacar també l'actuació del nostre jove corredor Esteve que després de realitzar uns primers kms. explendits va veure com el medicament de tota la setmana a causa d'un fort catarro "per entrenar massa!!!" va decidir realitzar la marxa curta entrant en una molt bona 3ª posició.Finalment i després de tots els kms. realitzats els corredors van quedar prou contents de la seva actuació, fins la próxima que segurament serà a la marxa de Traiguera de BC de 145 kms. on també s'espera que hi hagi molt bon nivell en els participants i puguin disfrutar.

2 comentarios:

  1. Anónimo2/6/11

    jo a esteve vaig veure que va plegar per falla mecanic........suposo que era ell.

    ResponderEliminar
  2. Si amics vaig plegar perke vaig tindre problemes mecanics i em saltava la cadena cosa que m'impedia fer costes i després de muntar al pinell a pata vaig fer la curta caminan i dal la bici a les baixades.

    ResponderEliminar