MEMBRES DE L' EQUIP


MEMBRES DE L' EQUIP :


VICENT SALES - JUANJO ADELL - JORDI GALLEGO - DAVID CABALLÉ - ESTEVE MESTRE - OSCAR ROMERO - CARLOS CALLARISSA - OSCAR PANISELLO - ALBERTO LUCAS - MIGUEL ANGEL ARNAU - TONI JOVE - GUILLEM ARASA- SERGI ESCRIBÀ


















6 jun 2011

Ahir diumenge 5 de Juny els corredors del Team Iberolei Jordi Gallego i Esteve Mestre es desplaçaven a Traiguera per disputar la marxa del Maestrat de carretera.
En aquesta marxa hi havia dos recorreguts un de 105km i l'altre de 145km. Esteve guanyador de l'any passat del recorregut curt decidia provar sort al recorregut llarg sabent que li falta molt de fons i que encara que no quedes massa ben classificat com milloraria físicament seria fent el llarg, i Jordi Gallego també decidia fer el llarg després de veure la setmana passada a Xerta que està en un bon estat de forma.
Així els dos corredors prenien part al recorregut de 145km, els primers 40 neutralitzats i una vegada donada la bandera verda, nervis i al km 45 aproximadament començava la Bandereta, port amb rampes del 16%, aquí Esteve intentaria aguantar amb els de davant però sense trobar-se amb bones sensacions s'aniria quedant per fer una pujada al seu ritme a pocs metres del segon grup, així, coronava en solitari en terra de ningú i es tirava a tope baixant a més de 70km/h remant com un boig per contactar amb el grup de davant però les llargues rectes i la poca dificultat de la baixada li impedien retallar distàncies amb el grup, a baix l'agafava un grup per darrera i a relleus a punt de començar la Sarratella es posaven a 50m del primer grup, però allí la gent ja anava a la seva per entrar al grup i sense fer relleus ni res i Esteve que ho portava donant tot desde l'inici de la Bandereta es quedava indignat intentant veient que no podia agafar el grup i els tenia a 20m, després, afrontava la Sarratella amb i descansant i a dalt tenint-ho tot perdut esperava a alguns excompanys d'equip per donar-los un cop de mà i portar-los fins a meta. Arribant a més de mitja hora del primer classificat.
Mentrestant Jordi Gallego que començava la Bandereta en posicions davanteres al grup, es defensaria molt bé i tot i no poder aguantar el ritme imposat al selectiu primer grup de menys de 10 unitats, es quedava en terra de ningú entre el primer i el segon grup fent bona part de la pujada sol i a un molt bon ritme. Seguidament baixant tornaria entrar al primer grup amb l'ajuda d'altres perseguidors a relleus per donar caça als escapats. D'aquesta forma començava la Sarratella amb el primer grup i aguantava fins que la cosa es posava seria pujant i amb un fort ritme tenia que deixar-se anar del grup i fer la seva pujada, d'aquesta forma Jordi es quedava per darrere del segon grup i arribava a meta amb el tercer grup a no gaire temps dels primers classificats.
La setmana vinent els membres del Team Iberolei es desplaçaran a Tarragona a disputar els campeonats de Catalunya de carretera i alguns també faran el duextrem d'Amposta.

1 comentario:

  1. eic companys, dura la marcha!!!!!!!! y al ritme infernalllllllllll que se anava.Nos veiem .

    ResponderEliminar