MEMBRES DE L' EQUIP


MEMBRES DE L' EQUIP :


VICENT SALES - JUANJO ADELL - JORDI GALLEGO - DAVID CABALLÉ - ESTEVE MESTRE - OSCAR ROMERO - CARLOS CALLARISSA - OSCAR PANISELLO - ALBERTO LUCAS - MIGUEL ANGEL ARNAU - TONI JOVE - GUILLEM ARASA- SERGI ESCRIBÀ


















30 jun 2011

Transplanes Santa Bàrbara

El passat diumenge dia 26 es va disputar a la localitat de Santa Bàrbara la tercera marxa que puntua per a la Xallenge Terres de l'Ebre. Allí es van desplaçar Jordi Gallego, David Caballé i Victor Espuny, ja que Esteve Mestre no va poder anar per problemes de salud i d'aquesta manera dona per tancada la primera part de la temporada.
A la sortida es va anar molt ràpid i ja es va formar un grupet on estaven els nostres corredors, però després a la via del tren es va formar el grup bo amb Victor Espuny, Sergi Escribà, Jordi Garcia i Josep Turón. Al cap d'una estona a l'altura del barranc s'incorporava al grup Ivan Diaz que havia punxat anteriorment. D'aquesta manera aquests cinc corredors emprenien la dura i única pujada de la marxa, la pujada a la paridora. Allí Sergi i Josep no podien aguantar el ritme dels tres de davant i es quedaven una mica, seguidament Victor tampoc podia aguantar un fort atac de Jordi que marxava amb Ivan a roda. Victor coronava en tercera posició després d'una bona pujada i baixan aprofitant la seva tècnica agafava a Ivan Diaz. Però l'alegria durava poc temps ja que al barranc no va poder seguir la roda del gran rodador Ivan. Tot i això Victor arribava a meta amb una boníssima tercera posició que el posa a la lluita per la general de la xallenge.
Per altra banda, Jordi Gallego que corria a casa, feia una bona cursa obtenint una molt bona novena posició i primera posició com a local.
Amb més mala sort, David Caballé pinxava dos cops tenint que demanar camares als corredors i es quedava en posicions retrasades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario