MEMBRES DE L' EQUIP


MEMBRES DE L' EQUIP :


VICENT SALES - JUANJO ADELL - JORDI GALLEGO - DAVID CABALLÉ - ESTEVE MESTRE - OSCAR ROMERO - CARLOS CALLARISSA - OSCAR PANISELLO - ALBERTO LUCAS - MIGUEL ANGEL ARNAU - TONI JOVE - GUILLEM ARASA- SERGI ESCRIBÀ


















15 jun 2011

CURSA BTT DUEXTREM AMPOSTA

El passat diumenge dia 12 es va disputar la cursa de BTT del III Duextrem d'Amposta, la qual va començar i acabar com totes les activitats d'aquesta edició del Duextrem a la preciosa finca del Cabiscol en un paratge esplendit i acollidor.
En aquesta cursa prenien part Jordi Gallego, Victor Espuny, David Caballé i Esteve Mestre com a membres del Team Iberolei. A la sortida hi havia gent de bastant nivell de l'open costa daurada de l'any passat, el que faria que la en teoria marxa es convertis en una cursa de principi a fi. Abans de sortir es veia que hi havia un grup d'uns 20 corredors amb un nivell prou bo o sigui que seria complicat fer una posició molt bona en aquesta cursa.
Amb aquest panorama, es començava la cursa a les 9:05 "neutralitzada" per uns cavalls que anaven al davant, que a la practica anaven més rapid que les bicicletes i seria cursa llançada desde l'inici. A la primera pujada curta però molt dura, Esteve Mestre, Victor Espuny i David Caballé conseguien passar amb el segon grup que rapidament contactaria amb el primer a la baixada, així es formava un grup d'uns 10 corredors que anirien junts fins a peu de la pujada a la Mola Alta, on menys Victor, Esteve i David ja es quedaven al començar la pujada i això els feia perdre bastant amb les de davant, a la baixada Victor arribava a baix en cinquena posició i David després de tenir una forta caiguda en setena, Esteve recuperant posicions aprofitant les seves habilitats per la zona arribava a baix en vuitena posició, després Victor pujava a la sal amb Joan Andreu Lletí i Jofre Pruneda, mentrestant David comandava el grup perseguidor juntament amb Josep Turón, mentrestant Esteve passava miseria veient com els altres pujaven ja que començava a pagar tot l'esforç realitzat i la seva falta de fons. Jordi Gallego anava en algunes posicions més endarrerides ja que no va poder passar el tall a la primera pujada al diposit de Freginals i això va ser clau per al desenvolupament de la seva cursa. Seguidament es pujaria a les antenes, passant pel Mas de Mulet per a baixar la sendera de les abelles, aleshores afrontarien tot el tram rodador per la vora de l'autopista on Victor aniria amb Joan Andreu Lletí fins a Freginals que el soltaria muntan al diposit i arribava en una molt bona quarta posició. Per altra banda, David agafava rodant donant-ho tot a un molt fort i molt hàbil a les baixades Jordi Garcia i al final es feia amb la sisena posició. Mentrestant, Esteve Mestre que anava sol desde la pujada a la sal, anava donant-ho tot rodant quan va rebre informació externa a les Ventalles que anava el 10 i això el va ajudar a defensar la seva posició dels perseguidors a la pujada del diposit. Jordi Gallego que va anar remuntant posicions es va tindre que conformar en una bona setzena posició tenint en compte el bon nivell que hi havia i els 170 ciclistes que hi havia a la sortida. D'aquesta forma el Team Iberolei era l'únic equip en col·locar 3 corredors entre els 10 primers i per això es mostren bastant satisfets després de la cursa feta. La cursa la va guanyar amb autoritat Jose Juan Marrasé per davant de Christian Vazquez i Alex Marrase, germà del guanyador. David Caballé va ser segon local darrere de Joan Andreu Lletí i per davant de Xavi Perolada. Esteve Mestre sent el més jove de la prova va acabar en primera posició juvenil.

No hay comentarios:

Publicar un comentario