MEMBRES DE L' EQUIP


MEMBRES DE L' EQUIP :


VICENT SALES - JUANJO ADELL - JORDI GALLEGO - DAVID CABALLÉ - ESTEVE MESTRE - OSCAR ROMERO - CARLOS CALLARISSA - OSCAR PANISELLO - ALBERTO LUCAS - MIGUEL ANGEL ARNAU - TONI JOVE - GUILLEM ARASA- SERGI ESCRIBÀ


















20 jun 2011

Exel·lent paper del Team Iberolei als campeonats d'Aragó de BTT

El passat diumenge dia 18 es disputaven a la localitat de Puigmoreno els campeonats d'Aragó de BTT on es van desplaçar Victor Espuny i Esteve Mestre, ja que Jordi Gallego i David Caballé no van poder per motius laborals i personals. En el circuit espectacular i bastant dur de 13.2km Victor faria 3 voltes i Esteve 2, fent així una carrera bastant llarga i dura, no només pel circuit sinó pel fort vent de dalt que bufava.
A les 16:30 es donava la sortida als èlit, màster-30, sub-23 i senior, on Victor Espuny sortiria controlant sense posar-se nerviós ja que tothom tenia ganes d'estar davant i només es posaria a tirar al tram de dalt per fer una mica de selecció, sense saber com era el circuit ni la trialera de baixada, es quedava sobre la desena posició tenint algun contratemps. Però sense posar-se nerviós baixava tranquil i estudiant la trialera per a baixar més ràpid en les següents voltes. Al final de la primera volta Victor passava a 2 corredors a la zona dura del final del circuit. A la segona volta després de agafar 2 corredors més a la primera zona de pujada, i caure baixant a la trialera, el nostre corredor deixava aquests corredors a l'última zona del circuit com havia fet anteriorment amb els altres. Finalment a la tercera volta agafava al seu bon amic Joan Andreu Lletí amb problemes intestinals, i així acabava amb una molt bona 5a posició scratch de la seva sortida i 3er èlit.
Mentrestant el nostre junior Esteve Mestre, amb problemes de salut a la sortida que a dia d'avui el tenen amb febra i repòs, sortia sense ganes de patir i perdent alguna posició a la primera pujada. Però el nostre corredor,  sabedor que està en molt bona forma, abans d'entrar a la trialera de baixada canviava el xip i feia una serie que el passava de la novena posició a la primera al començar la baixada, on només el podria seguir un Jonas Sancho, corredor de Puigmoreno, que es coneixia perfectament el circuit. Al final de la baixada veient l'aire de cara que venia per al pista esperaraven als rivals i guardaven forces. Al final de la primera volta   a la zona dura, Esteve a ritme tornava a fer selecció i així començaven la segona volta, on el jove corredor es quedava sol amb el conegut Diego Plumed, el líder gairebé tota la temporada de l'open de la Comunitat Valenciana, i després de que Esteve tires en tot moment de Diego pujan i li marques la baixada, que se la coneixia a la perfecció, al final tot i perdre una mica de pistonada a l'última zona dura i perdre contacte amb Diego, Esteve l'agafava baixant i entrava en una boníssima primera posició junior. Així, tot i ser junior de 1er any i ser el seu segon any competint, Esteve es proclamava virtualment campió d'Aragó, virtualment ja que al no tenir llicencia aragonesa no podia aspirar a aquest campionat.
D'aquesta forma els corredors del Team Iberolei demostraven les seves bones maneres a l'Aragó baixant en 2 podiums de 2 i un molt bon gust de boca després de la bona feina feta.






No hay comentarios:

Publicar un comentario