MEMBRES DE L' EQUIP


MEMBRES DE L' EQUIP :


VICENT SALES - JUANJO ADELL - JORDI GALLEGO - DAVID CABALLÉ - ESTEVE MESTRE - OSCAR ROMERO - CARLOS CALLARISSA - OSCAR PANISELLO - ALBERTO LUCAS - MIGUEL ANGEL ARNAU - TONI JOVE - GUILLEM ARASA- SERGI ESCRIBÀ


















17 may 2011

Marxa de Tortosa i 1era pujada a Caro

Aquest cap de setmana començava amb la marxa cicloturista de Tortosa de 160km i 2100m de desnivell positiu. A les 8,30 del matí del dissabte es donava la sortida i allí estaven David Caballé i Esteve Mestre entre els 124 corredors, d'allí començava la marxa bastant suau i a partit de la pujada al Pinell la cosa s'aniria endurint fins a la pujada a la Fatarella que ja es feia el grupet bo d'unes 15 o 20 unitats, allí estaven els nostres 2 corredors, sempre donant la cara i sortint a tots els atacs dels contrincants, a Bot amb 105km a les cames els corredors pactaven de parar tots a l'avituallament on alguns feien via i enseguida sortien i d'altres omplien el bidó i perdien el tren del cap de cursa, d'aquesta forma David estava atent i sortia de seguida al veure la reacció dels contrincants i Esteve preferia omplir el bidó ja que veia que estava bastant desgastat i preferia guardar per al final on patiria bastant. Així, David Caballé aguantava sempre en el grup de 12 i arribava a meta en segons posició darrere d'Òscar Grau, després de neutralitzar l'escapada més perillosa del dia a Bítem, David es mostrava content per la cursa i així confirma que en les curses de llarga durada es mou perfectament. Mentrestant Esteve acusava l'esforç de l'inici i la seva falta de fons i perdia 20 minuts en els últims 50km arribant a meta completament buit, però satisfet.
Diumenge Esteve Mestre es desplaçava amb els companys del Team Can Victor als peus del Mont Caro pero disputar-hi la primera pujada cronometrada. Cal destacar que feia un vent de dalt considerable que molestava molt.

A la sortida Esteve es posava per davant atent als atacs de la gent però quan sortien Jordi Fernandez i Batiste Sancho es quedava quiet sabent que aquella no era la seva batalla, després marxava amb Alfonso Sancho, però la cursa del dia anterior li passava factura i no el podia seguir. Sense poder pujar les pulasions Esteve es queadava a un grup de 5 on estaven entre d'altres Òscar Grau i Joan Andreu Lletí, abans d'arribar a la cabra el nostre corredor es despenjaria del grup acusant la falta de desarrollo als pinyos a causa del fort vent, després Esteve faria tota la pujada fins a dalt mantenint les distàncies amb el grup però pujant sol i amb tot l'aire per a ell, al final l'adelantaria un altre corredor que venia de darrere i acabava en 12ena posicío.

No hay comentarios:

Publicar un comentario