MEMBRES DE L' EQUIP


MEMBRES DE L' EQUIP :


VICENT SALES - JUANJO ADELL - JORDI GALLEGO - DAVID CABALLÉ - ESTEVE MESTRE - OSCAR ROMERO - CARLOS CALLARISSA - OSCAR PANISELLO - ALBERTO LUCAS - MIGUEL ANGEL ARNAU - TONI JOVE - GUILLEM ARASA- SERGI ESCRIBÀ


















2 may 2011

Monegros i Benissanet

Aquest passat dissabte els membres del Team es separaven ja que tots menys Victor Espuny es van quedar sense places a la maratón dels Monegros. Així, Victor Espuny anava a Monegros i Esteve Mestre i Jordi Gallego anaven a fer una cursa nocturna per relleus a Benissanet.
Victor Espuny, en la seva primera participació a Monegros pagaria molt ser novato ja que tot i anar a la sortida 40 minuts abans de la cursa, es trobaria amb mes de 1200 corredors al davant d'ell i això logicament, el condemnaria a fer una remontada que el desgastaria moltissim. D'aquesta manera Victor sortiria amb el gavinyet a la boca i sempre amb un ritme fort aniria remontant amb unes molt bones sensacions, fins que al km 85, li faria una visita el bon amic de Perico Delgado, "el hombre del mazo", i el deixaria desfet, quan ja estava aproximadament dels 40 primers i havent passat més de 1000 corredors!! Però els calambres i els km que faltaven per arribar a la meta el farien patir moltissim i perdre bastantes posicions, acabant en una bona 66a posició tenint en compte les condicions de cursa que va tindre el nostre company i els 3200 corredors que hi van pendre part. D' Aquesta manera Victor comprovava de primera mà l'extrema duresa d'aquesta prova. L'any que bé, vista l'experiencia de ben segur que ho farà molt millor i no pagarà per novatades com aquest any.
A la nit del dissabte arribava el moment de correr de Jordi Gallego i Esteve Mestre que anaven a Benissanet per fer alguna cosa ja que no van poder anar a Monegros. Allí, es trobarien un circuit de 1.1km i 1h en relleus. Els nostres corredors s'organitzaven perfectament a l'hora de fer els relleus i tot i no estar al 100% per l'entrenament de carretera del matí, agafaven una bona distància de bon principi, la qual després anirien ampliant fins a doblar als segons classificats i així acabar una bona carrera amb una victoria contundent. Esteve i Jordi acabaven molt contents no només per la cursa sinó pel bon ambient del poble i l'ànim que et donava la gent durant i després de la cursa, amb una exel·lent organització i un bon sopar després de la cursa acompanyat de la xerradeta amb la bona  i acollidora gent d'aquell poble i dels voltants.

No hay comentarios:

Publicar un comentario