MEMBRES DE L' EQUIP


MEMBRES DE L' EQUIP :


VICENT SALES - JUANJO ADELL - JORDI GALLEGO - DAVID CABALLÉ - ESTEVE MESTRE - OSCAR ROMERO - CARLOS CALLARISSA - OSCAR PANISELLO - ALBERTO LUCAS - MIGUEL ANGEL ARNAU - TONI JOVE - GUILLEM ARASA- SERGI ESCRIBÀ


















15 abr 2011

CONSTRUCCIONS PERE SALVAN S.L.


CONSTRUCCIONS PERE SALVAN S.L. es va constituir l’any 1993 i des dels seus inicis, centra la seva activitat en l’estudi i coordinació de treballs relacionats en la construcció; obra civil, moviment de terres i excavacions, amb una especialització directa en la construcció de naus industrials.
El seu àmbit d’actuació es desenrotlla, bàsicament arreu de la província de Tarragona, amb algunes actuacions per la resta de la comunitat.
 L’equip humà està format per una plantilla seleccionada amb molta cura i tan els tècnics, administratius o el personal d’obra, estan sensiblement responsabilitzats amb la seva activitat a desenvolupar.
 El gran coneixement del sector i adequant les necessitats i desitjos dels nostres clients, ens permet optimitzar els projectes per a poder oferir una construcció responsable, eficaç, cuidant la qualitat medi ambiental i estètica i racionalitzar els costos.
 El resultat d’aquesta experiència no és una altra que la gestió meticulosa i estricta dels recursos, la implicació i professionalitat del seu personal i el compromís responsable amb la societat on desenvolupem la nostra activitat.
En nom de tots els membres de l'equip, donem gràcies a aquesta empresa per ser un dels nostres patrocinadors i haver fet possible la creació d'aquest nou equip.

No hay comentarios:

Publicar un comentario