MEMBRES DE L' EQUIP


MEMBRES DE L' EQUIP :


VICENT SALES - JUANJO ADELL - JORDI GALLEGO - DAVID CABALLÉ - ESTEVE MESTRE - OSCAR ROMERO - CARLOS CALLARISSA - OSCAR PANISELLO - ALBERTO LUCAS - MIGUEL ANGEL ARNAU - TONI JOVE - GUILLEM ARASA- SERGI ESCRIBÀ


















6 mar 2011

Open CV Polop

Aquest passat dissabte Victor Espuny, Jordi Gallego i Esteve Mestre es desplaçaven a la localitat de Polop, per disputar la primera cursa del open de la Comunitat Valenciana.
Els membres del nostre equip després de passar alguns "apuros" per arribar al lloc, perdent-se alguna vegada, a les 2 en punt arribaven a Polop.
La cursa que es tenia que començar a les 3 de la tarde, es començava a les 4 i quart amb un retràs considerable.
A la primera surtida prenien part Victor i Jordi que al no tenir classificació de l'any passat sortien molt retrasats i això els perjudicaria bastant ja que no hi havia cap classe de bucle a la sortida i de seguida s'entrava a un camí on no passaven més de 2 bicicletes en paral·lel.
D'aquesta manera els nostres corredors es passarien la cursa remontant posicions i Victor acabava al "top 10" fen el 10è lloc en la categoria èlit, fent una molt bona cursa tenint en compte que cap dels nostres corredors havia fet el circuit abans de la cursa. Jordi Gallego, debutant en la disciplina de BTT en una cursa competitiva, acabava en un bon 15è lloc també en la categoria èlit.
A la següent sortida, 4 minuts després de la primera, prenia part el nostre jove corredor Esteve Mestre que no tindria probleme a la sortida ja que el cridaven per estar a la fila de davant gràcies a la seva segona posició l'any passat a Onda en una cursa d'aquest campeonat. Així, Esteve sortia molt bé sortint dels 5 primers, després anava perdent posicions ja que corrien molts màsters però anava el 4rt classificat junior amb el 3è a pocs segons fins que a la meitat de la segona volta al mig d'una sendera li cauria la cadena al terra i adeu cursa, i una vegada més aquesta temporada la mala sort feia acte de presència a la cursa del nostre corredor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario