MEMBRES DE L' EQUIP


MEMBRES DE L' EQUIP :


VICENT SALES - JUANJO ADELL - JORDI GALLEGO - DAVID CABALLÉ - ESTEVE MESTRE - OSCAR ROMERO - CARLOS CALLARISSA - OSCAR PANISELLO - ALBERTO LUCAS - MIGUEL ANGEL ARNAU - TONI JOVE - GUILLEM ARASA- SERGI ESCRIBÀ


















28 feb 2011

DIUMENGE DE BTT I SOCIALS

Avui diumenge els nostres corredors s'han partit per realitzar dues carreres diferents, Esteve / Victor per rematar l'open d'Alcañiz de BTT  i Vicent/Jordi/David per participar a l'última social al Vendrell.
 
CURSA SOCIAL AL VENDRELL
 
Com sempre i avui encara més s'ha sortit com un tiro on els "bons" han provat en varies ocasions de posar terra pel mig respecte al pilot, els nostres tres corredors han estat en alguna de les escapades però sense arribar a res fins que al final i en una de les que pareix que no arribará en lloc ha estat quan ja s'ha fet definitiva.
Els tres corredors de  manera regular com les últimes curses i després de passar el "portet" que pujava a la Juncosa de Monmell  en les primeres posicions han arribat a meta amb el pilot a 1 min. i poc del grup dels 10 escapats.
 
 
CURSA BTT ALCAÑIZ
 
La prova es disputava al mític circuit de l'Estanca, un circuit ratoner, amb molta sendera, bastant antretingut i en condicions normals molt ràpit. Per avui no era un dia de condicions normals ni molt menys ja que en trams del circuit pegava un vent infernal, amb ratxes de 80km/h aproximadament que en alguns trams del circuit tiraven als corredors de banda a banda i feia que fos perillos anar amb la bici ja que donava la sensacio de que en qualsevol moment t'aixecaria a volar, però aguantan fort els manillars i reman amb molta força cada cicliste passava com bonament podia.
Bé, pel que fa a la cursa, avui Victor Espuny es jugava la general del campeonat ja que anava primer i tot i que ho tenia tot bastant de cara ja que Jordi Cugat que era el rival que tenia més a prop a la classificació es va lesionar, ell ha sortit a donar-ho tot i després d'una gran cursa es plantava a l'última volta en un gruper junt amb Joan Andreu Lletí i Ivan Romero, amb un final que s'esperava just, Victor ha saltat a l'última part del circuit on encara li quedava tot el tram de vent infernal i encara així a marxat dels altres dos corredors i ha arribat a meta en solitari després d'una carrera molt intel·ligent i d'aquesta forma aconseguia una voctoria treballada i molt merescuda. Ivan acabava segon i Juan Andreu tercer. A la general del campeonat Victor quedava en primera posició, amb Juan Andreu segon i Ivan tercer. Des d'aquí felicitem a Victor per l'exel·lent i el bon inici de temporada que esta realitzant.
Pel que fa al nostre jove Esteve Mestre, avui també corria amb èlit, ja que en categoria juvenil ja ho tenia tot perdut a causa se la mala sort en les anteriors carreres, i avui ha preferit correr amb els grans i fer un bon entreno. La cursa d'Esteve no ha tingut molta història, a sortit malament, cosa que l'ha condemnat a tragar-se tot el vent ell sol durant gairebé tota la carrera i ha rodat ben bé tota l'estona en setena posició, posició que ha acabat al final, després d'unes sensasions bastant dolentes, pero bé, no tots els dies es diumenge i no tots van tot el dia a plegar olives el dia abans de la cursa.

 
                    VICTOR ENTRANT CAMPIÓ DE L'OPEN ALCAÑIZ

No hay comentarios:

Publicar un comentario