MEMBRES DE L' EQUIP


MEMBRES DE L' EQUIP :


VICENT SALES - JUANJO ADELL - JORDI GALLEGO - DAVID CABALLÉ - ESTEVE MESTRE - OSCAR ROMERO - CARLOS CALLARISSA - OSCAR PANISELLO - ALBERTO LUCAS - MIGUEL ANGEL ARNAU - TONI JOVE - GUILLEM ARASA- SERGI ESCRIBÀ


















14 feb 2011

SETMANA COMPLETA PER AL MEMBRES DEL TEAM IBEROLEI

Dissabte es desplaçaven a la Canonja Jordi Gallego, Esteve Mestre i David Caballé per disputar la segona carrera puntuable de la Chalenge.
La etapa prácticament plana amb algún repetxet peró amb constants sortides i atacs pels equips que es disputaven la general, a mitja cursa va haver un tall que va afectar a molts corredors entre ells un dels nostres, Esteve, que va poder acabar la cursa amb el segon grup mentre que Jordi i David van poder acabar amb el grup davanter on al final es va disputar a l'esprint i que no van arriesgar en cap moment ja que a nivell de general es jugaven poca cosa.
Un molt bon entreno amb una mitja espectacular, 45 kms/h!!!!!, quina burrada.


Diumenge l'equip es va partir, mentre Jordi s'agarrava el dia de descans, Vicent i David tornaven a la carga a la social de Tortosa on la massiva participació de Russet's va fer que en alguns instants es voles.
Els semi portets i la carrera de dissabte van passar factura a David que tot i estar a punt de tallar-se al port de Som per una caiguda, no va desistir i va poder enpalmar ell sol a Tivenys (vaya calentón!!!!), ja a Tortosa tocava l'últim esforç per pujar a l'ermita on ja a ritme va acabar la feina.
Pel que fa a Vicent tot i no quedar prou content amb si mateix va realitzar una molt bona carrera aguantant amb tranquilitat  tots els portets i entrant en una molt bona 2ª posició amb categoria V-40.

A la segona prova del campeonato BTT ciudad de Alcañiz van anar els corredors Victor Espuny i Esteve Mestre, que intentarien defensar o millorar la tercera i segona posició de la general que havien obtingut en l'anterior cursa.
La sortida era a les 10:45 aproximadament i com a novetat, ja que el circuit era llarg i ample al principi, ens han deixat sorti a tots junts, èlits, darrere juvenils, darrere cadets, darrere veterans i darrere infantils.
 En la categoria èlit, Victor feia una bona sortida ja que sortia de primera línia i es posava ràpidament al grup de davant fins que a la primera pujada forta atacava i marxava del grup acompanyat de Jordi Cugat, però al final de la primera de les tres voltes, el mateix Cugat no era capaç de aguantar el fort ritme de Victor i es despenjava. Mentrestant Victor anava fent camí escapat en solitari fins que un fort Raul Serrano l'agafava al principi de l'última volta, aleshores Victor arriscava i imposant un fort ritme li traia uns metres, però a l'últim kilòmetre que era bastant pla i rodador, Raul l'agafava i el passava per arriscar una mica a les últimes curves i guanyant a Victor a l'sprint final. D'aquesta manera el nostre corredor es posa líder de la general èlit.  Finalment Victor estava satisfet del carrerón que a fet, encara que es quedava en l'espina clavada de no haver pogut guanyar.
Pel que fa al jove del nostre equip, Esteve Mestre, a la primera volta li tocava remontar moltes posicions per posar-se al grup davanter, ja que davant d'ell sortien tots els èlit. Així el nostre corredor arribavava al grup de davant una mica cansat de la remuntada, pero no hi havia temps per a descansar, Esteve a la pujada més llarga del circuit ha intentat sortir del grup i trencar-lo per assegurar-se la primera posició en la seva categoria i així ho ha fet. D'aquí fins al final Esteve ha anat tirant d'un grup de quatre amb força i deixant-los per moments, quan anava primer destacat en junior i 6e èlit. A l'última pujada del circuit Esteve apretava una mica més i a basa de ritme constant traia uns pocs metres als seus perseguidors, que intentava conservar a la baixada fins que la seva cadena ha dit prou i se li ha crusat per complet a 1 km i poc del final de la cursa. Esteve arribaria l'últim després de ser remolcat per el seu company i guanyador en juvenil Xavier Jové al cap de 20min de que passes ell mateix guanyant la cursa. D'aquesta manera Esteve es despedeix de la general juvenil i ara a l'última cursa buscarà altres objectius. El nostre corredor en compte de estar trist i enfadat pel que li ha passat, està satisfet del seu estat de forma i motivat per a les pròximes curses.

La setmana vinent els nostres corredors es desplaçaran a la Canonja per disputar la tercera i última carrera on el plat fort será la pujada a la Teixeta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario