MEMBRES DE L' EQUIP


MEMBRES DE L' EQUIP :


VICENT SALES - JUANJO ADELL - JORDI GALLEGO - DAVID CABALLÉ - ESTEVE MESTRE - OSCAR ROMERO - CARLOS CALLARISSA - OSCAR PANISELLO - ALBERTO LUCAS - MIGUEL ANGEL ARNAU - TONI JOVE - GUILLEM ARASA- SERGI ESCRIBÀ


















23 feb 2011

3ª I ULTIMA CURSA DE LA CHALLENGE DE LA CANONJA

     Els corredors del Team Iberolei una setmana més ens em desplaçat a correr la 3ª i última prova de la challenge de La Canonja. Va ser un dia pasat per aigua! Es va començar a destapar i a sortir el solet com sempre quan marxavem. No es va anar tant ràpit com la setmana anterior però......estava la pujada al port de " la teixeta "(molt bonica).
     Mentre es va anar rodant fins a Botarell tot va anar be, un cop alli es va començar a estirar tot, Esteve que no tenia masa bon dia es va gelar de la pluja i va donar-ho per perdut, Jordi va anar pujant a ritmet però casi dalt a 2 o 3 curves de coronar en calambres als bessons va tindre que afluixa i es va anar quedant en un grupet per detras, David va anar pujant bastant be i perseguint al grupet davanter avore si guanyava alguna posició, que per cert es va salvar d' una caiguda multiple que va haver a la sortida de l' autovia abans d'arribar a La Canonja, i pel que fa a Vicent, pel seu bon estat de forma va pujar i entrar a meta en lo primer grupet.
    Esta setmana que be el grup es dividirà degut a que el diumenge es fa la última carrera social de Tarragona que tindrà lloc a El Vendrell i la última cursa de campionat d'Alcañiz de BTT.

No hay comentarios:

Publicar un comentario