VICENT SALES - JUANJO ADELL - JORDI GALLEGO - DAVID CABALLÉ - ESTEVE MESTRE - OSCAR ROMERO - CARLOS CALLARISSA - OSCAR PANISELLO - ALBERTO LUCAS - MIGUEL ANGEL ARNAU - TONI JOVE - GUILLEM ARASA- SERGI ESCRIBÀ

Trofeu Sant Sebastià (Challenge de ka Canonja)

El pilot principal als útims instants de la prova
  Jordi Gallego durant  la prova

Aquest passat dissabte el nostre equip al complet es va despaçar a la localiatat de la Canonja per disputar la primera de les tres probes de la Challenge de la Canonja.
A la sortida hi havien més de 200 corredors, amb un recorregut de 87km per davant amb el port de Batalla com a únic puntuable però també hi havia la pujada a l'Alforja que no contava com a port.
Una vegada donada la sortida a les 15:30 es va donar la sortida, al kilòmetre 15 David Caballé va punxar quan anava al pilot encara que va ser assistit pel cotxe dels companys del Can Victor no va poder tornar a entrar-hi, ja que s'anava a un ritme molt fort, això si va estar una bona estona lluitant per arribar a l'ambulància i mantenint les distàncies però no va ser possible i va tindre que plegar abans d'hora.
Mentrestant els altres 4 corredors passaven bé el port de Batalla i posteriorment l'Alforja tot i el fort ritme imposat pel pilot ja que intentaven caçar l'escapada.
Després de la part més dura del recorregut Jordi Gallego i Victor Espuny van pedre contacte amb el pilot degut al cansament acumulat i el fort i continu ritme al que s'anava.
Al final arribaven a la Canonja Vicent Sales i Esteve Mestre amb el pilot principal(en el qual ja només quedaven 115 corredors), que arribaria a 30 segons dels dos escapats. Esteve Mestre d'aquesta manera es col·locava en la tercera posició de la general de la seva categoria.
La setmana que ve els membres de l'equip es desplasaran dissabte a la Canonja i diumenge uns aniran a diputar la segona cursa del campeonat btt de Alcañiz i els altres correran la Social de Tortosa.