MEMBRES DE L' EQUIP


MEMBRES DE L' EQUIP :


VICENT SALES - JUANJO ADELL - JORDI GALLEGO - DAVID CABALLÉ - ESTEVE MESTRE - OSCAR ROMERO - CARLOS CALLARISSA - OSCAR PANISELLO - ALBERTO LUCAS - MIGUEL ANGEL ARNAU - TONI JOVE - GUILLEM ARASA- SERGI ESCRIBÀ


















21 mar 2011

CHALLENGE MASTERS I 2ª CURSA BTT DAVID DUAIGÜES

Aquest fi de setmana l'equip a participat amb dues curses diferents, per una banda David corria dissabte i diumenge a la challenge de masters acompanyat també el mateix diumenge per Vicent Sales, per altra banda Victor i Esteve participarien amb la cursa BTT a la localitat de Serós.

Pel que fa a la carretera els dos corredors han cumplit de sobra entrant el dissabte David amb el pilot principal i tornat a repetir diumenge junt amb Vicent també dins del grup perseguidor dels escapats.
David pel que fa a la general i encara que per males gestions desde la federació i el comité d'arbitres que no el van treure a la carrera del diumenge i que s'esta reclamant ja que AIXÒ ES UNA FARSA PER RECAUDAR DINERS DESDE LA FEDERACIÓ DE TARRAGONA I NO ES POT PERMETRE QUE UN GRUP D'ARBITRES QUE NO TENEN NI PU..... IDEA HAGIN DE DECIDIR SENSE CAP CRITERI LES CLASSIFICACIONS "AL AZAR".........
Definint, a la general i si  es rectifica tal com ha de ser, sobre el 8é classificat M-30.

Pel que fa a l'apartat BTT avui els dos membres del Team Iberolei Esteve Mestre i Victor Espuny s'han desplaçat a la localitat de Seròs per pendre part de la segona cursa de la Xallenge David Duaigües.
A la sortida 470 corredors i molts nervis per part de molta gent, sortida neutralitzada i al km 1 bandera verda! Al atac! 
En una sortida molt ràpida els membres del nsotre equip es colocaven al grup capdavanter atents al que passava i sense gastar massa, quan al km 2 Esteve Mestre partia la cadena al sortir d'una curva i es desesperava esperant a que arribes el cotxe que tancava la cursa i arregles la cadena. Amb gairebé 20min i a 10min de l'últim classificat de la cursa Esteve reemprenia la marxa per començar a agafar a gent però sent victima dels taps que hi havia a les senderes i demanant pas a cada punt, quan Esteve havia passat unes 350 persones al km 20 tornava a partir la cadena i això li feia perdre uns 5 minuts més, després Esteve aniria molt àgil i sense forçar el més mínim la cadena per completar els 44km en la posició 68 després de tot el calvari però tenint en compte les parades i la gent que ha passat, amb un temps força bo que probablement l'hagues fet estar lluitant pels primers llocs de la classificació.
Mentrestant, Victor a la primera pujada es quedava sol al davant de la cursa amb 2 corredors més, Eric Diaz i Noel Mega, en una de les pujades Eric marxava i es quedava amb Noel, Victor i aquest anirien fen relleus ja que per darrere els perseguien de no molt lluny. I d'aquesta manera Victor a les pujades i Noel a les baixades anaven fent camí, fins que al km 30 aproximadament Victor caia en una de les baixades per sendera i perdia una mica de contacte amb Noel, tot seguit Victor es passava un cruse on tenia que tirar a l'esquerra i tirava recte, al cap d'una estona una moto baixaria a dir-li a Victor que era per dalt i s'havia passat, d'aquesta manera Victor perdia un temps preciós i es quedava a 2 o 3 minuts d'un grup de 3 membres, el qual després d'un gran esforç agafaria però no disputaria cap posició i entraria en 9 posició a línia de meta a menys de 2 minuts del segon classificat. D'aquesta manera Victor també era víctima de la mala sort en aquesta localitat lleidatana de Seròs.


 

5 comentarios:

  1. Anónimo22/3/11

    molt ben dit, els arbits de tarragona cada dia la fan mes grossa i aixo es penos..

    ResponderEliminar
  2. Anónimo22/3/11

    Pareu-tos a pensar la faena que fan. Moltes vegades no tenen els medis suficients per fer la seua faena com haurie de ser. És el que hi ha, no hi ha cuartos, no hi ha mitjans. Imagineutos que sou arbits i esteu a meta i tos vé un pilot de 60-100 tios a tota merda. L'únic que tens és una simple grabadora. La gent aplaudeix, l'espeaker, tot fa molt soroll.

    No los foteseu tan a parir que no és tan fàcil. A més, no és culpa seua. Encara rai que hi ha carreres.

    ResponderEliminar
  3. Anónimo23/3/11

    un movil en camera fa maravilles...............

    ResponderEliminar
  4. Anónimo24/3/11

    és igual! Hi ha molta gent (no dic que fos lo cas d'en David) que la placa de la bici no la porte com l'haurie de portar, que si retallada o a un altre lloc. I pel que fa als dorsals de l'esquena... que si un tio només ne porte un, que si a l'altre no lo porte ben posat...

    Són mil coses que no es solucionen en un mòbil.
    Els mitjans que tenen són limitats. L'altre dia li va tocar a David i un altre pot ser me toque a mi. Mala sort. Cadascú sap lo que ha fet i quin ha quedat. Si ho ha fet ell serà = de feliç surto o no a les clasificacions.

    I en alguna ocasió algun àrbit que podriem dir que estime una mica més el ciclisme s'ha portat la videocàmara de casa en lo seu trípode. I això és d'agrair per que la càmara és seua i si se xafe, adiós càmara.

    És el que hi ha, però teniu en compte que no tenen mitjans.

    ResponderEliminar
  5. Anónimo28/3/11

    fora els àrbits i la federació!! només xupen euros!!

    ResponderEliminar