MEMBRES DE L' EQUIP


MEMBRES DE L' EQUIP :


VICENT SALES - JUANJO ADELL - JORDI GALLEGO - DAVID CABALLÉ - ESTEVE MESTRE - OSCAR ROMERO - CARLOS CALLARISSA - OSCAR PANISELLO - ALBERTO LUCAS - MIGUEL ANGEL ARNAU - TONI JOVE - GUILLEM ARASA- SERGI ESCRIBÀ


















27 mar 2011

Open CV Onda



Aquest passat dissabte els membres del Team Iberolei Jordi Gallego, Victor Espuny i Esteve Mestre es van desplaçar a la localitat d'Onda per disputar la segona prova de l'Open de la Comunitat Valenciana de BTT.
Victor Espuny i Jordi Gallego prenien part a la primera sortida amb els elits i els sub-23, una mala sortida dels dos els condemnaria a anar remontant posicions durant tota la cursa.
Victor remontant moltíssimes posicions i sentint-se molt bé damunt la bici quedaria amb una boníssima 9ena posició elit, tot i tenir un petit contratemps amb una caiguda a la segona volta caent a la sendera tecnica de baixada. Per tant una vegada més Victor es posava en el top-10 i reivindica d'aquesta manera el seu bon estat de forma amb aquets bon resultats. Victor ara mateix es posa 8e a la general de l'open.
Jordi Gallego, que continua adaptant-se a la seva bici nova i la competició en BTT, també faria una molt bona cursa, acabant el 16e elit i d'aquesta manera posant-se en dotzena posició a la general de l'open en la seva categoria.
Pel que fa al nostre jove Esteve Mestre, després de fer una bona sortida es posaria segon en la seva categoria, fins que al final de la segona volta uns inoportuns calambres el condemnarien a fer l'última volta molt poc a poc, però tot i això acabaria amb una satisfactoria 3era posició i d'aquesta manera tornava a trepitja el podium després de molt de temps.


Avui diumenge Esteve s'ha desplaçat a Gandesa per pendre part de la marxa organitzada pels companys de Bicisports Aubanell on hi han assistit 190 ciclistes i ha passat un bon matí xerrant amb els companys de les terres. Des d'aquí felicitem als companys de Gandesa pel ben organitza que ha estat la marxa, el boníssim recorregut  i a veure si l'any que ve repeteixen!

No hay comentarios:

Publicar un comentario