MEMBRES DE L' EQUIP


MEMBRES DE L' EQUIP :


VICENT SALES - JUANJO ADELL - JORDI GALLEGO - DAVID CABALLÉ - ESTEVE MESTRE - OSCAR ROMERO - CARLOS CALLARISSA - OSCAR PANISELLO - ALBERTO LUCAS - MIGUEL ANGEL ARNAU - TONI JOVE - GUILLEM ARASA- SERGI ESCRIBÀ


















15 mar 2011

COPA CATALANA 2011 & XALLENGE DAVID DUAIGÜES

El passat diumenge 13 de Març es disputava la primera cursa de la copa catalana internacional on hi prenien part Esteve Mestre i Victor Espuny.
El circuit, en unes condicions nefastes a causa de l'abundant pluja el dia abans de la carrera feia que el circuit estes totalment intransitable en bastants de trams tot i els canvies que van fer del circuit original.
A les 10 prenia la sortida amb els juniors Esteve Mestre, amb algunes molèsties estomacals que no el farien anar massa fi durant la cursa fins que a la segona volta després de vomitar li tocaria abandonar una cursa una vegada més aquesta temporada.
Victor Espuny prenia la sortida a les 12 amb els èlit, cal destacar l'alt nivell en aquesta categoria amb bastants corredors de copa del mon com Absalon, Ruzafa, Lejarreta i Mantecón entre d'altres i també molts estrangers vinguts de molts països. Amb 175 corredors a la sortida es començava la cursa, on Victor anava remuntant alguna posició de forma molt intel:ligent i conservadora. Al final el nostre corredor va acabar amb un bon 43 lloc en la categoria èlit, que tenint en compte el nivell que hi havia en aquesta categoria, l'estat del circuit i el nombre de corredors, és una molt bona posició per començar la Copa Catalana.

Per altra banda David Caballé es desplaçava per començar a posar la maquinaria a punt amb la disciplina de BTT al poble d'Almatret(LLEIDA) per pendre part a la 1ª de les dues "marxes" que consta aquesta xallenge i primera carrera de l'any per a ell amb cursa de muntanya.
Ja a la sortida va veure com el primer grup de corredor li marxava sense ell poder reaccionar fisicament, vist aixó i veient el nivell del seu estat fisic va decidir fer una carrera sense pasar-se de voltes i poder arrivar a meta sense perdre posicions i conservant la maquinaria ja que el circuit estava amb molt de fang.
Després de les últimes socials en carretera la veritat es que les sensacions en BTT no van ser molt bones peró després d'una 11ª posició de la general espera durant les próximes setmanes (aprofitant per fi el canvi d'horari) es pugui tornar a posar al seu nivell habitual.

La próxima setmana Vicent i David participaran amb la "Volta de Masters comarques de Tarragona", el dissabte la carrera sortira d'Amposta direcció Gandesa,Bot... acavant a Tortosa i Diumenge a la Bisbal del Penedés.
Els altres tres corredors diumenge es desplaçaran a Serós per disputar la segona marxa de la xallenge David Duaigües.

No hay comentarios:

Publicar un comentario