MEMBRES DE L' EQUIP :

VICENT SALES - JUANJO ADELL - JORDI GALLEGO - DAVID CABALLÉ - ESTEVE MESTRE - OSCAR ROMERO - CARLOS CALLARISSA - OSCAR PANISELLO - ALBERTO LUCAS - MIGUEL ANGEL ARNAU - TONI JOVE - GUILLEM ARASA- SERGI ESCRIBÀ

28 may 2013

VII Marxa Marató btt al riu Ebre

El passat diumenge 26 de Maig va tindre lloc a la localitat de Xerta la 3a prova de la Xallenger Terres de l'Ebre 2013, amb un atractiu recorregut per la zona de Paüls i el Montsagre, desconeguda per molts.
Així amb un dia radiant i de bona temperatura, després dels dies anteriors amb fort vent, els 250 inscrits surtien puntuals a les 9 del matí des del pavelló municipal de Xerta. Un cop donada al sortida, als pocs segons de donar la bandera verda, un greu error del motorista de davant va perjudicar als 40 primers classificats, que van passar a ser els últims. Amb un percal bastant considerable es començava la primera pujada on els corredors davanters van tenir que passar per on van poder uns 200 corredors per poder tornar a les posicions naturals. Un cop arribavem al canal per finalitzar la primera pujada un gran Sergi Escribà encapçalava el grup dels millor havent fet una gran remuntada, la resta de corredors del team iberolei també es col·locaven dels 25-30 primers classificats.
Un cop fetes totes les pujades, arribar a Paüls i baixar fins a Xerta, Juanjo Adell era el primer membre de l'equip en arribar a la meta fent valer el seu coneixement de la zona i fent una boníssima cursa tot i que va tenir una crisi després del calentón de la sortida, de la qual es va saber recuperar passada l'hora de cursa. Posteriorment arribava Sergi Escribà, lluitant per la 12a posició i entrant 13è, completant una gran cursa i continuant amb la seva regularitat en els llocs davanters, al igual que Miguel Àngel Arnau que entrava amb el mateix grup que Sergi, entrant en 14a posició. Darrere d'aquest dos entrava un notable David Caballé amb un bon cavall nou per muntar i que pel que sembla li va anar bastant bé tot i que li falta adaptació encara, així  el nostre company David continua progressant setmana a setmana per ser cada vegada més endavant. Seguidament entrava un constant Toni Jové que fent valer la seva sang freda va doscificar bé les forces per entrar en una bona 26a posició. Just al darrere entrava un brillant Oscar Romero que feia una espectacular cursa de menys a més, després de passar una setmana totalment malalt amb angines, sense poder anar a treballar i estant al llit tot el dia, tot i això, sense esta bé ni molt menys el nostre corredors va fer valer la seva valentia i coratge per correr igual i acabar dignament. Finalment el nostre veterà Alberto Lucas acabava en 54a posició fent una cursa constant i fen valer la seva veterania en aquestes dures proves. Pel que respecta al nostres jove Esteve Mestre, seriosos problemes mecànics a al roda del darrere d ela seva bicicleta l'obligaven a abandonar la prova al voltant del km20 quan es trobava entre els 30 primers classificats.