MEMBRES DE L' EQUIP :

VICENT SALES - JUANJO ADELL - JORDI GALLEGO - DAVID CABALLÉ - ESTEVE MESTRE - OSCAR ROMERO - CARLOS CALLARISSA - OSCAR PANISELLO - ALBERTO LUCAS - MIGUEL ANGEL ARNAU - TONI JOVE - GUILLEM ARASA- SERGI ESCRIBÀ

6 may 2013

Camí dels Bandolers 2.0

Ahir a la localitat de Sant Carles e la Ràpita va tindre lloc la 2a prova de la Xallenger Terres de l'Ebre, on el bon temps i el circuit relativament curt però molt dur i tècnic, al més pur estil serra del Montsià, seria el que marcaria la bona matinal de BTT.
A la sortida més de 200 corredors com ja és habitual a qualsevol prova de la Xallenger i un nivell considerable destacant la presencia de Josep Betalú amb una bici de ciclocross que a la postre faria una espectacular exhibició física i tècnica,  guanyant amb una marge considerable respecte a al resta de competidors tot i les pegues que la bici de ciclocross li podia suposar.
Pel que fa als nostres corredors de sortida es van col·locar tots en posicions davanteres, liderats aquest cop pel local Miguel Angel Arnau, que va acabar en una meritòria 9a posició amb una cursa molt intel·ligent i constant coneixent ben bé el terreny. Seguidament Sergi Escribà entrava en una bona 12a posició tot i fer una exel·lent primera pujada coronant dels 5 primers classificats. Mentrestant David Caballé pujava un esglaó respecte a Riba Roja i acabava en  16a  posició fent valdre la seva tècnica i el seu físic pujant. Darrere d'ell entrava un espectacular Toni Jové que després de la mala cursa a Riba Roja i  la posada a punt la setmana pasada per Sabiñanigo acabaria en una molt bona 22a plaça pujant més de 20 llocs respecte a Riba Roja. Darrere d'ell entrava Oscar Romero, en un cúmul de mala sort que el va fer parar 3 o 4 cops per resoldre problemes tècnics i mecànica que li feien perdre molt de temps i posicions però tot i això va fer un bon 24è lloc. I finalment el jove Esteve Mestre, recenment recuperat de la forta caiguda patida a Riba Roja, ha entrat en 29a posició defensant-se dels seus principals rivals en la general sub-23 i posant-se lider provisional d'aquesta categoria.
I al final de la prova ens esperava la nostra patrocinadora i gran amiga Mari Carmen Solà com sempre en les proves de la Xallenger, per alleugerar les cames i fer-nos un bon massatge que s'agraeix molt després de tot l'esforç realitzat.