MEMBRES DE L' EQUIP


MEMBRES DE L' EQUIP :


VICENT SALES - JUANJO ADELL - JORDI GALLEGO - DAVID CABALLÉ - ESTEVE MESTRE - OSCAR ROMERO - CARLOS CALLARISSA - OSCAR PANISELLO - ALBERTO LUCAS - MIGUEL ANGEL ARNAU - TONI JOVE - GUILLEM ARASA- SERGI ESCRIBÀ


















3 jun 2013

V DUEXTREM AMPOSTA

El passat diumenge 2 de juny va tindre lloc com ja és habitual a la finca del Cabiscol (actualment, Temps de Terra), la prova del Duextrem i quarta prova de la Xallenger Terres de l'Ebre. Amb un recorregut espectacular, de pur BTT i duríssim tant per la part física com la tècnica, els amics de Montbike ens farien passar un matí disfrutant de l'esport que més ens agrada i ben aprop de casa. En una sortida amb molt de nivell, crec que la de més nivell del que portem de Xallenger, amb corredors reconeguts com Josep Betalú, Benjamí Prades o Manuel Julvé (guanyador de l'edició anterior). Sortida puntual a les 9:00 amb volteta de rigor per la finca amb el cavall davant a uns 40km/h ( sort que anavem neutralitzats.. jeje), i així al cap d'1km  s'encarava la forta pujada fins al diposit de Freginals on ja es seleccionaria la cursa marxant Josep Betalú en solitari i fent-se petits grups al darrere.
Al final de la cursa després de pujar dues vegades quicolis, una serreta, una paridora i una hermita d'Amposta i fer les respectives senderes de baixada El nostre corredor resident a Amposta David Caballé completava una boníssima cursa arribant en 12a posició, coneixedor del terreny i motivat com sempre en aquesta proba, així continua progressant setmana a setmana, també va tindre el trofeu de 1er corredor local, felicitats David! Per darrere arribava en 16a posició un gran Sergi Escribà que tot i no tenir el seu dia per errors tàctics el dia anterior i el dur recorregut va defensar-se per acabar dignament en una gran posició tenint en compte el nivell que hi havia. Posteriorment arribava Juanjo Adell que amb problemes mecànics que l'obligaven a quedar-se del 1er grup al km10, tot i això acabaria en una meritòria 17a posició. Seguidament arribava Miguel Angel Arnau que indicava que havia tingut un mal dia i que no havia pogut estar al nivell que s'esperava, finalment 24a posició, ànims Miki que un mal dia el té tothom i el dissabte et volem a tope! Toni Jové, fent una cursa de menys a més i sent un bon coneixedor del terreny, acabaria la cursa amb bones cames per entrar en 30a posició. Mentrestant, Esteve Mestre motivat per les ganes i els bons records d'aquesta cursa pero frenat pel seu estat de forma, després de sortir bastant fort i rodar entre els 20-22 acabava pagant els excessos i arribava en la posició 31 però amb el bon regust de boca de haver-ho donat completament tot. Finalment ahir el nostre company Oscar Romero es va tindre que retirar de la prova degut a problemes mecànics amb la seva bici, però tranquils que a Benissanet tornarà a estar amb el gavinyet a la boca!
Al final de la cursa ens esperava la nostra inseparable i indispensable massatgista Mari Carmen Solà per deixar-nos les cames ben descarregades i recuperar-les del dur esforç! També agrair-li a ella els massatges i el suport que ens dona a cada cursa! Gràcies jefa!

La setmana vinent a la localitat de Freginals tindran lloc els campionats de Catalunaya de màster 30 en carretera on l'equip estarà amb un sòlid bloc a al línia de sortida.

Fotos Duextrem:






1 comentario:

  1. Iep, poses "Terra de Mar", i diria que es diu Temps de Terra... només això.

    Salut a tothom.

    ResponderEliminar