MEMBRES DE L' EQUIP


MEMBRES DE L' EQUIP :


VICENT SALES - JUANJO ADELL - JORDI GALLEGO - DAVID CABALLÉ - ESTEVE MESTRE - OSCAR ROMERO - CARLOS CALLARISSA - OSCAR PANISELLO - ALBERTO LUCAS - MIGUEL ANGEL ARNAU - TONI JOVE - GUILLEM ARASA- SERGI ESCRIBÀ


















26 jun 2013

Marxa Morella 2013

Aquest passat diumenge 23 de Juny es van desplaçar Sergi Escribà, Toni Jové i Esteve Mestre per participar a la 5a prova del circuit de Marxes de la provincia de Castelló. En un muntatge bastant espectacular, cronometratge per xips als dorsals que es tornaven, sortida organitzada i amb balles per a que la gent no es coles, tot plegat millors i pitjors que la nostra particular xallenger, però sobretot a favor estan els mallots de lider en cada categoria i les respectives generals, una cosa que dona el cuquet tant al 1er master-50 com al 1er Junior, independenment del lloc que ocupin en cada cursa a la general. Al igual que els podis per cada categoria al final de les curses, d'aquestes coses en podriem aprendre i aplicar-les i de ben segur que seria un puntet més de motivació per moltíssims corredors participants de la Xallenger Terres de l'Ebre. Però bé punts en contra també n'hi ha, bona organització en general però concretament a Morella mala senyalització i falta de gent en llocs clau. Per altra part, recorregut de 32km modificat per l'alt cabal del riu Bergantes, i reduit del circuit inicial de 43km, però igualment uns 1000m de desnivell positiu... Pujades espectacularment dures, prats plens d'herba rollo Pirineu, senders espectaculars a més de 1000m, baixades per pedregals on alguns carreteros surtien volant per dalt del manillar, un riu Bergantes que ens tocava travessar fins a 4 cops amb bici al coll i l'aigua fins la cintura, per tant la espectacularitat de tot plegat era considerable.
A la sortida uns 250 inscrits, molt nivell, molt d'equipet de mtb i una quants gallos com l'excampion d'Espanya Master-30 Oscar Juarez, que finalment guanyaria la prova amb bastant marge sobre els perseguidors. A la sortida molt d'estrés i mala col·locació dels membres del Team que els tocaria remuntar bastant. Sergi Escribà després de fer una bona primera de les dues pujades llargues pujada situant-se entre els 20 primers aproximadament aniria guanyant posicions en la següent baixada i finalment en la segons pujada remataria la feina entrant a meta en una boníssima 14a posició i 7a Master-30 amb un temps de 1h 56min entrant a 12min del guanyador però 6 del podi, gran cursa Sergi felicitats i a seguir així!. Seguidament entrava un renovat Esteve Mestre, ja sense estudis pel mig i tenint temps per entrenar, que després de poder aguantar amb el grupet de 20 amb els seu company Sergi la primera pujada, es doscificava a baix per situar-se aproximadament en 30a posició en l'última pujada i 3e sub23, fins que es va perdre i va fer 2km de més, finalment 50a posició i 5e de categoria amb un temps de 2h 6min. Mentrestant el nostre petit gran corredor Toni Jové fent una cursa de menys a més i completant una boníssima segona part acabava amb una bona 59a posició i 26è Master-30 amb un temps de 2h 10min.
I bé tot això acompanyats d'una manager de luxe com Carmen Reverté que tenia temps de donar-nos referencies a tots, avituallar-nos i fer-nos fotos, així dona gust anat a correr si et cuiden tant bé! jeje moltes gràcies Carmen!

Fotos:







No hay comentarios:

Publicar un comentario