MEMBRES DE L' EQUIP


MEMBRES DE L' EQUIP :


VICENT SALES - JUANJO ADELL - JORDI GALLEGO - DAVID CABALLÉ - ESTEVE MESTRE - OSCAR ROMERO - CARLOS CALLARISSA - OSCAR PANISELLO - ALBERTO LUCAS - MIGUEL ANGEL ARNAU - TONI JOVE - GUILLEM ARASA- SERGI ESCRIBÀ


















16 ene 2011

Bones sensacions de principi de campanya

Avui el Team Iberolei s'ha desplaçat per complet a la primera social de l'any al Perelló.
Segons el "satelite metiosat" faria un clima perfecte tot el cap de setmana peró xiquets, al Perelló es molia panís, 5,5ºC a les 11:00 del matí.

Molta participació amb moltíssims GALLOS la qual cosa ha fet que es disputes amb dos mánegues (dorsals 1..50 primera i 50..100 i pico segona, 25 voltes).
D'aqui surtirien els 20 millors en cada una d'elles i tots 40 disputarien la final a 10 voltes.
Pel que fa als joves de l'equip, Esteve Mestre  i Jordi Gallego, les sensacions i la posta al mon del BC amb un molt bon aprovat encara que no haguessin passat la 1ª ronda ( no patiu estos es possen al puesto ràpid), Vicent Sales amb un pel de mala sort a l'arrivada tampoc a pogut passar cosa que si han fet els corredors David Caballé i Victor Espuny quedant amb 16é i 31é classificat final.

En principi la próxima setmana també tota l'artilleria preparada per a Monroig, alli ens veurem tots!!!

Per cert ja aquesta setmana farem la presentació dels corredors encara que sigui amb roba de carrer, hi ha poc temps i la gent treballa o entrena........................!!!


                            A la foto David tirant del pilot a les posicions davanteres

1 comentario: