MEMBRES DE L' EQUIP


MEMBRES DE L' EQUIP :


VICENT SALES - JUANJO ADELL - JORDI GALLEGO - DAVID CABALLÉ - ESTEVE MESTRE - OSCAR ROMERO - CARLOS CALLARISSA - OSCAR PANISELLO - ALBERTO LUCAS - MIGUEL ANGEL ARNAU - TONI JOVE - GUILLEM ARASA- SERGI ESCRIBÀ


















2 ene 2011

1ª Sortida de l'any per al team IBEROLEI

Després d'una bona "RESACA" de fi d'any els components del Team Iberolei juntament amb alguns membres del Team Can Victor  i algun crack més de les nostres terres han iniciat la primera sortida de l'any desde Amposta direcció Prat de Compte.
En principi bona temperatura on al primer trascurs de la sortida ha pegat el vent amb algo d'intensitat. Ha sigut un dia molt distret i amb una grupeta bastant numerosa on s'ha rodat a un ritme conservador descartant els dos portets on cadascú ha fet de les seves.

Mirarem durant aquesta próxima setmana de fer ja la presentació dels components que formaran part de l'equip junt amb els seus esponsors els quals han iniciat un projecte amb moltes ganes desde les dues parts.

Des d'aquí donar les gràcies ja per adelantat als esponsors els quals han volgut apostar pel montatge d'aquest equip i que en futures entrades presentarem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario