MEMBRES DE L' EQUIP


MEMBRES DE L' EQUIP :


VICENT SALES - JUANJO ADELL - JORDI GALLEGO - DAVID CABALLÉ - ESTEVE MESTRE - OSCAR ROMERO - CARLOS CALLARISSA - OSCAR PANISELLO - ALBERTO LUCAS - MIGUEL ANGEL ARNAU - TONI JOVE - GUILLEM ARASA- SERGI ESCRIBÀ


















5 mar 2012

Xallenge David Duaigües (Almatret) i Campionat de Catalunya Marató (Aguilar de Segarra)

Aquest cap de setmana, amb les socials ja acabades, els corredors de btt del team iberolei van desplaçar-se a Almatret i a Aguilar de Segarra, on es diputaven la primera prova de la Xallenge David Duaigües i el Campionat de Catalunya de Marató respectivament.
A la localitat d'Almatret l'expedició la formaven Oscar Romero, David Caballé i Esteve Mestre. Amb un ambient inmillorable i més de 600 ciclistes es donava la sortida a carrec de Sergi Escobar. A la poca estona de sortir, la gent es posava nerviosa i es començaven a fer talls, al pas pel poble Esteve passava amb un grup de 3 corredors que anaven de la 5a a la 7a posició, mentrestant David Caballé passava amb un altre grup de 3 on lluitaven per la onzena posició i Oscar Romero una mica més endarrerit. A mitan recorregut Esteve s'estabilitzava en la 8a posició sempre tenint a menys de 30s al grup de 3 corredors que lluitaven per al 5a posició i David Caballé es trobava en al desena posició sense perdre de vista a Jordi Cugat i Esteve Mestre a les pujades, Oscar Romero anava remuntant posicions de mica en mica. Finalment David Caballé trencava una de les seves bieles (massa força) i tenia que arribar a meta com podia sense ser classificat. Per altra a Esteve Mestre li faltaven forces a l'última pujada i arribava a meta com bonament podia deixant-se 3 posicions pel camí i acabant en una bona 11a posició. Oscar Romero en la seva primera presa de contacte en semi-competició aquest any acabava en una bona 39a posició
Cal destacar l'exel·lent organització de la prova com sempre de 10 i amb camares flotants incluides enmig del recorregut, espectacular... Felicitacions a l'organitxació i de ben segur que repetirem l'any vinent!



La segona expedició anava a Aguilar de Segarra i la formaven Victor Espuny, Toni Jove i Miguel Angel Arnau, que anaven a Aguilar de Segarra. En un circuit bastant dur, Victor Espuny es volia posar amb un grup massa davanter al principi i al final ho pagava fent una bona 18a posició de 78 màsters. Miguel Angel Arnau, entrava en 65 posició fent una cursa constant tenint present sempre la duresa de la prova. I finalment Toni Jove entrava en una bona 24a posició en la categoria popular.

3 comentarios:

  1. ototerremoto6/3/12

    Molt bona crònica companys. Us esperem aquest diumenge dia 11 de marça a la segona prova de la Xallenge David Duaigües a Seròs. Salut i pedals.

    ResponderEliminar
  2. Anónimo6/3/12

    este domenge a seros i haura un os
    et mes per rosegar jjee

    ResponderEliminar