MEMBRES DE L' EQUIP


MEMBRES DE L' EQUIP :


VICENT SALES - JUANJO ADELL - JORDI GALLEGO - DAVID CABALLÉ - ESTEVE MESTRE - OSCAR ROMERO - CARLOS CALLARISSA - OSCAR PANISELLO - ALBERTO LUCAS - MIGUEL ANGEL ARNAU - TONI JOVE - GUILLEM ARASA- SERGI ESCRIBÀ


















12 mar 2012

Seròs i Alcañiz

El passat diumenge 11 de Març alguns dels nostres corredors es van desplaçar a les localitats de Seròs, on tenia lloc la segona prova de la Xallenge David Duiaigües i Alcañiz, última prova puntuable per al Campeonato de BTT Hiper Simply 2012.
A Seròs amb una fresca considerable a primera hora del matí, els esperava un circuit de 50km i bastant rodador tot i que amb alguna pujada i bastanta sendera. Allí. David Caballé va fer una cursa de menys a més acabant en 17a posició rodant durant la cursa amb el grup del 12è classificat, bona cursa per part del David. Per altra banda tant Jordi Gallego com Toni Jové sortien molt bé però acusaven l'esforç al llarg de la cursa i acabaven en 32a i 26a posició respectivament. Oscar Romero acabava en 58a posició després de fer una cursa constant i destalonar la roda al final de la prova, cosa que li va fer perdre algunes posicions. I finalment Esteve Mestre punxava al km5 anant ben col·locat dels 10 primers, amb el que comporta això al principi de la prova (avançament de moltíssima gent) i remuntava tota la cursa en solitari tot i que perdent moltíssim temps a les senderes tenint que demanar pas seguidament. Al final 52a posició per l'Esteve.
Felicitar l'organització d'aquesta marxa igual que a la d'Almatret i animar a la gent a continuar organitzant events d'aquest estil! Un 10 per tot!


D'altra banda el nostre capo Victor Espuny es va desplaçar a la Estanca (Alcañiz), on defensava la 3a posició de la general. Allí després d'una caiguda al poc de sortir que al final li resultaria amb 3 punts de sutura a la cama, va fer una exel·lent cursa de menys a més que finalment el portava a entrar en 2a posició a 5s de Joan Andreu Lletí. D'aquesta manera, Victor acabava 2on de la general darrera de Lletí a causa de l'ausencia del lider provisional Raul Serrano a l'última prova. Felicitar a Victor per un nou podi a Alcañiz demostrant que ben aviat ja comença a estar fi, i com no al amic Joan Andreu Lletí per la victoria a la general.

No hay comentarios:

Publicar un comentario