MEMBRES DE L' EQUIP


MEMBRES DE L' EQUIP :


VICENT SALES - JUANJO ADELL - JORDI GALLEGO - DAVID CABALLÉ - ESTEVE MESTRE - OSCAR ROMERO - CARLOS CALLARISSA - OSCAR PANISELLO - ALBERTO LUCAS - MIGUEL ANGEL ARNAU - TONI JOVE - GUILLEM ARASA- SERGI ESCRIBÀ


















24 ene 2011

CURSA SOCIAL MONT-ROIG


Cursa social amb molt bona participació tot el vent i l'intens fred que hi havia aquest mati a les 11:00 h. Circuit amb 4 voltes a un circuit d'uns 22 kms. amb un parell de repetxos fortets on s'estirava tot.
Pel que fa als nostres 5 corredors, Vicent,Jordi i David han pogut arribar a meta sense cap problema amb el grup perseguidor tot i intentar en més d'una ocasió agarrar l'escapada bona. Esteve el més jove de l'equip a les altures de la tercera volta s'ha tallat amb altres corredors del grup perseguidor i el més perjudicat ha estat Victor que tot i trobarse en posicions davanteres al principi de la prova a sofert una caiguda la qual cosa ha fet que tot i continuar pedalant no pogues empalmar amb el grup.

La setmana próxima l'equip es dividirà per disputar la 1ª carrera de l'open BTT Alcañiz i per continuar a les socials de carretera.
Esperem també ja poder disposar de l'equipació per fer la presentació definitiva.

SORTIDA DE LA CURSA







VICENT I DAVID ENTRANT A META

ALGUNS MEMBRES DE L'EQUIP AL ACABAR LA CURSA


No hay comentarios:

Publicar un comentario