MEMBRES DE L' EQUIP


MEMBRES DE L' EQUIP :


VICENT SALES - JUANJO ADELL - JORDI GALLEGO - DAVID CABALLÉ - ESTEVE MESTRE - OSCAR ROMERO - CARLOS CALLARISSA - OSCAR PANISELLO - ALBERTO LUCAS - MIGUEL ANGEL ARNAU - TONI JOVE - GUILLEM ARASA- SERGI ESCRIBÀ


















30 ene 2011

Alcañiz i Camp-clar

Victor quan anava en tercera posició fent una baixada
Esteve liderant la cursa
Esteve al podi junior
Victor amb la copa de 3er elit

                                                  
Avui diumenge 30 de Gener, els corredors del Team Iberolei s'han dividit en dos blocs, Victor Espuny i Esteve Mestre per anar a disputal la primera cursa del vuitè campeonat btt de Alcañiz i Vicent Sales per disputar la social que es disputava a Camp-clar. Allí David Caballé també tenia que asistir, però no ha pogut a causa d'un refredat.
Pel que fa a Vicent Sales ha fet una boníssima cursa, coronant el coll de la Teixeta amb el celectiu grup dels 15 millors, a la baixada han entrat un grup de 10 aproximadament al grup davanter i així s'ha format el grup de 25 corredord. Vicent trobant-se fort també ha passat el coll de Batalla amb el grup davanter. I als últims 5km s'han escapat un grup de 4 corredors i ell s'ha quedat amb el primer grup darrere dels escapats, d'unes 20 o 25 unitats entrant en la quinzena posició apxoximadament. Vicent Sales ha acabat molt satisfet de la seva cursa trobant-se molt bé físicament i així ho ha demostrat el seu resultat.
A Alcañiz, es disputava la primera cursa a l'ermita de de los "Pueyos" on prenien part de la cursa Victor Espuny i Esteve Mestre.
A les 9:30 sortien els elit, on el nostre corredor Victor Espuny s'ha vist tancat a la sortida i ha sortit molt malamen, però després ha anat remontant d'una forma espectacular, fins posar-se en cuarta posició i posteriorment deixar al que era el tercer classificat Ivan Romero del (Biciaccion). A les últimes voltes ha intentat agafar la roda a Jordi Cugat (Can Victor) però ha pagat l'esforç realitzat en la remontada i Cugat no li ha deixat cap opció. En aquesta cursa Joan Andreu Lletí (Can Victor) ha guanyat dominant la cursa de principi a fi demostrant així el seu bon estat de forma. Victor Espuny ha acabat molt content de la seva cursa per les seves bones sensacions i el seu bon resultat. Classificació elit:
1-Joan Andreu Lletí (Team Can Victor )57’28’’
2- Jordi Cugat (Team Can Victor) 57’49’’

3- Victor Espuny (Team Iberolei) 57’59’’
4- Ivan Romero (Biciaccion) 58’54’’
5- Jordi Garcia (Cabring Team) 59’00’’

Pel que fa al nostre juvenil Esteve Mestre que estrenava la seva nova maquina  (conor carbon rs 2011) sortia amb un plus de motivacó i així ho ha demostrat sortint en primera posició i a un ritme bastant fort. La primera volta l'ha completat amb en Xavier Jové (Mc Segre) i en Javier Comin (Biciaccion) a la seva roda, en aquesta mateixa volta s'han quedat sols en Xavier i l'Esteve. Començaven la tercera volta, amb Esteve tirant en tot moment, fins que un doblat ha fet posar peu a terra i en Xavier ha pasat a liderar la cursa. Posteriorment el nostre corredor ha tingut alguns problemes amb els pedals i d'aquesta manera ha perdut uns 15 segons amb el  primer classificat, els quals ja no ha pogut recuperar per els molts doblats que hi havia en el circuit. D'aquesta manera Esteve ha acabat la cursa en segona posició a uns 25 segons de Xavier Jové. El nostre corredor ha acabat molt content de la seva cursa i es queda amb les bones sensacions que ha tingut durant la cursa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario