MEMBRES DE L' EQUIP :

VICENT SALES - JUANJO ADELL - JORDI GALLEGO - DAVID CABALLÉ - ESTEVE MESTRE - OSCAR ROMERO - CARLOS CALLARISSA - OSCAR PANISELLO - ALBERTO LUCAS - MIGUEL ANGEL ARNAU - TONI JOVE - GUILLEM ARASA- SERGI ESCRIBÀ

10 jul 2013

Xallenger a Benissanet

El passat diumenge 7 de juliol es disputava la 5a prova de la Xallenger a la localitat de Benissanet, on als corredors els esperava un recorregut bastant dur i una calor que encara l'enduriria molt més.
Pel que fa als nostres corredors, Sergi Escribà i David Caballé després de fer una cursa bastant constant els dos i sempre en posicions capdavanteres, entraven en 6a i 7a posició respectivament, amb top10 els 2 i un resultat que els ajudaria a escalar algun lloc a la general, els dos es troben en un moment dolç de forma. Per darrere entrava un gran Toni Jové que anant de menys a més acabava en una gran 15a posició, guardant com ja és habitual en ell per al final i arribant amb forces a la meta. Oscar Romero que aquesta vegada per temes de tècnics li va tocar venir amb la doble de 160 de recorregut davant i darrere, es va defensar fent una  molt meritòria 35a posició, ja que es va perdre 2 vegades i 2 vegades més es va tenir que parar a ajudar al seu company d'equip Esteve Mestre. Aquest últim després de fer una bona sortida, tenir problemes amb la cadena, perdent-se posteriorment dues vegades, i continuar fins arribar a remuntar fins a la 13a posició, seguidament tindria un incident baixant per pista on partia el quadre de la seva bici alhora que rebentava la roda a causa d'un ferro que li va saltar, així després de caminar més de 20min i assistit pel gran company Oscar Romero aconseguia continuar amb la bici i entrar a la meta en 53a posició, un miracle pels obstacles que s'havia trobat pel camí.