MEMBRES DE L' EQUIP


MEMBRES DE L' EQUIP :


VICENT SALES - JUANJO ADELL - JORDI GALLEGO - DAVID CABALLÉ - ESTEVE MESTRE - OSCAR ROMERO - CARLOS CALLARISSA - OSCAR PANISELLO - ALBERTO LUCAS - MIGUEL ANGEL ARNAU - TONI JOVE - GUILLEM ARASA- SERGI ESCRIBÀ


















21 jun 2012

Duextrem 2012

El passat diumenge 17 de Juny es va celebrar com ja va sent habitual a la preciosa finca de la vall del Cabiscol, la 4a edició del duextrem, sota l'organització de Montbike. La prova BTT era la quarta puntuable per a la Xallenge Terres de l'Ebre i això va fer que el nivell fos tant alt com sempre o fins i tot un pel més en aquesta modalitat.
Amb un recorregut per davant un tant entretingut amb tot pujades curtes menys la de la paridora, a diferencia de l'any passat on hi havia 3 pujades llargues, i llargs trams on es podia rodar per esfalt o per pistes, es donava la sortida.
El nostre indiscutible cap de files en aquesta modalitat, Victor Espuny, ja demostrava a la primera pujada a quicolis que tenia forces i marxava en solitari, però no es veia afavorit pels llargs trams d'asfalt i l'agafaven els 3 catalunya sud i Jornet de Flix, seguidament un gran Manuel Julvé marxava sol per fer tota al cursa en solitari i guanyar, per darrere J.J Marrasé es desfeia de Victor a l'últim tram de la pujada a la paridora i baixant no li donava opció a seguir-lo. Per darrere Pep Vizcarro 4rt i Jornet amb problemes mecànics 5è. D'aquesta manera Victor Espuny tornava a fer una gran cursa i consolida al segona posició a la general.
Per altra banda, al segon grup com ja va sent habitual, Jordi Gallego i Miguel Angel Arnau, feien acte de presencia lluitant per entrar al top-10 i després de fer una gran cursa un i l'altre entraven a la 14a i 10a posició respectivament, lluitant amb els companys i amics Sergi Escribà, Just Ibañez i Xavi Vazquez.
Un pel més endarrere però no per això menys meritòria, un gran Oscar Romero entrava en 18a posició, fent la seva millor posició a una cursa de la Xallenge Terres de l'Ebre i ajudant a l'equip a continuar com a lider per equips a la mateixa Xallenge.
Pel que fa al juvenil Esteve Mestre després de les dures setmanes d'examens i la selectivitat agafava la cursa en ganes però sense forces i tot i que al final de la primera dura pujada es colocava en 7a posició, la cursa el posava al lloc i després de fer una cursa de més a menys, acabava en 22a posició, amb un mal sabor de boca després del top-10 aconseguit en l'edició del 2011, però bé el primer són els estudis.
Finalment Alberto Lucas després de tenir problemes mecànics, acabava en 42a posició.



També destacar la victòria fa dues setmanes de Victor Espuny a la cursa de BTT de la cursa del Llop 2012, per davant d'un gran J.J. Marrasé i Pau Marzà.

1 comentario:

  1. el proper 23 de setembre us hi esperem a Tivissa
    " A PER LA CABRA"

    ResponderEliminar