MEMBRES DE L' EQUIP


MEMBRES DE L' EQUIP :


VICENT SALES - JUANJO ADELL - JORDI GALLEGO - DAVID CABALLÉ - ESTEVE MESTRE - OSCAR ROMERO - CARLOS CALLARISSA - OSCAR PANISELLO - ALBERTO LUCAS - MIGUEL ANGEL ARNAU - TONI JOVE - GUILLEM ARASA- SERGI ESCRIBÀ


















28 feb 2012

3a etapa de la challege d ela Canonja 2012

El passat dissabte alguns dels nostres corredors es van desplaçar al poble de la Canonja per estar a la sortida de la 3a etapa de la Challenge de la Canonja 2012. Amb el port la Teixeta com a protagonista del recorregut de 88km.

Un cop donada la sortida un fort ritme imposat pel Cjam feia impossible que cap intent d'escapada es consolides, els nostres corredors, sempre ben col·locats, anaven fent dins del pilot. Però també eren conscients de que aquell desgast el notarien una vegada arribés la pujada de veritat. Ja a Botarell, Esteve Mestre acusava el fet de ser la seva primera social de l'any i es quedava sol abans del pantà de Riudecanyes, després va fer uns 12km en solitari fins que va ser caçar per un altre grup amb el qual arribaria a la meta tancant al cursa. Mentrestant David Caballé i Jordi Gallego pujaven junts el port i arribaven a meta en un 4rt grup, Carlos Callarisa ho feia en un tercer i Victor Espuny i Miguel Angel Arnau en alguns altres dels nombrosos grups.
Finalment la estrella del nostre equip aquest inici de temporada a la les curses socials, Vicent Sales, feia un cop més una boníssima cursa i demostrant el seu bon estat de forma entrava amb selectiu grup dels favorits just al darrere dels escapats de la jornada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario