MEMBRES DE L' EQUIP


MEMBRES DE L' EQUIP :


VICENT SALES - JUANJO ADELL - JORDI GALLEGO - DAVID CABALLÉ - ESTEVE MESTRE - OSCAR ROMERO - CARLOS CALLARISSA - OSCAR PANISELLO - ALBERTO LUCAS - MIGUEL ANGEL ARNAU - TONI JOVE - GUILLEM ARASA- SERGI ESCRIBÀ


















7 feb 2012

Resum cap de setmana

Aquest cap de setmana els nostres corredors Victor Espuny i Esteve Mestre es van desplaçar a la localitat d'Alcañiz per disputar la 1era proba del campeonat de BTT Hiper Simply.
En una sortida amb molt de nivell, amb corredors com Victor Hernandez o Raul Serrano, Victor no es va trobar com li hagues agradat durant la cursa però tot i això va fer una meritòria sisena posició, per altra banda Esteve Mestre després de tindre problemes mecànics a la 2a volta quan anava sobre la 12a posició, acabava en una dolenta 23a posició per part seva.
El passat cap de setmana cal destacar la victòria en la categoria màster-40 del nostre nou corredor Carlos Callarisa, a la social de Montroig, així el Team Iberolei ja té la seva primera victoria 2012.

2 comentarios:

  1. La Plana Ràdio10/2/12

    Hola
    sóc Josep(La Plana Ràdio).Desconeixiem que tenim un equip de competició i és una llàstima que no puguem projectar des de la ràdio pública les vostres activitats.Per això us invitem (si voleu) a que us poseu en contacte amb nosaltres (Pepe o Tere)per quedar un dia i parlar del tema.
    Els dilluns tenim també un programa esportiu pel que passen tots els esportistes i esports del poble...seria interessant que i vingueu un dia,no ?
    El nostre correu és laplanaradio@santabarbara.cat o si voleu ens podem comunicar també pel facebook : La Plana Radio

    Ja ens direu alguna cosa

    Salut
    Josep

    ResponderEliminar
  2. Doncs si Josep, tenim un equip a Santa Bàrbara, crec que això que dius és bona idea. Podries dirnos quins dies podriem venir i ens ho combinariem d'alguna manera per venir alguns dels 12 integrants del equip i ja està. Ja direu alguna cosa!

    Salutacions

    Esteve

    ResponderEliminar