MEMBRES DE L' EQUIP :

VICENT SALES - JUANJO ADELL - JORDI GALLEGO - DAVID CABALLÉ - ESTEVE MESTRE - OSCAR ROMERO - CARLOS CALLARISSA - OSCAR PANISELLO - ALBERTO LUCAS - MIGUEL ANGEL ARNAU - TONI JOVE - GUILLEM ARASA- SERGI ESCRIBÀ

1 ago 2011

CURSA ARGENTERA 2011

El passat dissabte 30 de Juliol Victor Espuny i Esteve Mestre es van desplaçar a la localitat de l'Argentera per disputar la popular cursa que hi té lloc a finals de Juliol cada any.

Amb un recorregut una mica diferent del dels altres anys, amb 28km i 900m de desnivell positiu, els 246 corredors inscrits es disposaven a acabar la prova que s'iniciava a les 6 de la tarda.
Amb moltes cares conegudes del panorama català i fins i tot alguns integrants de la selecció argentina que la setmana que ve van als campeonats del món, es veia que el nivell era molt elevat i seria complicat fer una bona posició.
Una vegada donat el tret de sortida Esteve Mestre es posava a roda de Juan Andreu Lletí i així anaven remontant fins entrar per uns moments amb el reduit ja grup davanter, durant la llarga pujada de 6km Esteve va agafar un bon ritme i provant-se i trobant-se bé va pujar sobre la posició 19 de la general tenint a la vista al company Lletí. Mentrestant Victor Espuny coronava sobre la posició 14-15 després de sortir bastant retrasat i tenir que passar a molta gent durant la pujada.
Un cop a la baixada Esteve baixava sol i bastant bé aprofitant la seva tècnica, fins que quan estava a punt de contactar amb els corredors que el precedien, a causa del solt que estava el terreny salvaria una caiguda a bastanta velocitat quan li van lliscar les dues rodes i va pegar-se un fort cop al quadre amb el genoll, això li faria perdre la confiança baixant fins al final de la marxa i li faria perdre bastant temps. Tot i això arribava al pantà de Riudecanyes mantenint la posició però després d'una forta pujada de ciment va perdre 5 posicions, seguidament quan portava referències davant i havia agafat bon ritme tindria que parar per problemes de transmissió amb el canvi i perdria alguna posició més i finalment arribava a meta a la posició 35 i 3er junior amb un temps de 1h 29min per darrere dels 2 argentins que clarament estaven a un altre nivell.
Pel que fa a Victor Espuny, va baixar prou bé tot i que el ritme fe Sergi Escribà i Joan Andreu Lletí baixant va fer que preguessin contacte amb ell fins que a la segona part del recorregut Victor va marxar sol i va entrar a la línia de meta amb un temps de 1h 19min en una exel·lent 3a posició èlit i 14 de la general.
El diumenge Esteve es va desplaçar a la Senia per disputar la crono que hi feien, en el que era una nova disciplina per a ell va finalitzar en vuitena posició amb un temps de 41min 40s a 3 min del 2on classificat, cosa que valora positivament ja que el seu fort no és rodar i tot i estar molt incomode en la posició i no estar en el seu millor moment de forma es va defensar prou bé.